Skip to content

Kaikki tarvittava verkosta

ibreakstock / Shutterstock.com
ibreakstock / Shutterstock.com

Nykyisin voi lähes kaiken tarvitsemansa löytää helposti verkosta. Oli kyse sitten viihteestä, kuten peleistä tai elokuvista, shoppailusta tai vaikka pienyrityksen tarpeista, verkon tarjonnasta löytyy jatkuvasti kasvava valikoima mihin tahansa tarpeeseen.

Musiikki ja elokuvat

Elokuvia ei enää tarvitse kipaista videovuokraamosta, sillä niitä on mahdollista toistaa suoraan internetistä pientä kuukausimaksua vastaan, teräväpiirtona! Palvelut kuten Netflix, Hulu ja Amazon Prime tarjoavat varsin kohtuullista maksua vastaan lähes rajattoman tarjonnan elokuvia ja uusimpia sarjoja. Sama pätee musiikkiin, sillä vajaan kymmenen euron kuukausimaksulla saa käyttöönsä Spotify Premiun-palvelun. Spotify tarjoaa toistettavaksi miljoonia musiikkikappaleita käyttäen joko tietokonetta, älypuhelinta, taulutietokonetta tai vaikka pelikonsolia! Musiikkia on myös mahdollista toistaa ilman internetyhteyttä, sillä albumit saa ladattua myös laitteen muistiin.

Dokumenttien hallinta

Miksi maksaa kalliita lisenssejä tekstinkäsittelystä ja dokumenttien hallinnasta, kun tarjolla on ilmaisia tuotteita kuten Google Docs? Internetin pilvipalveluita hyödyntämällä pääsee käsiksi dokumentteihin mistä tahansa, eikä käyttäjän tarvitse murehtia ylläpitoon liittyvistä asioista kuten varmuuskopioista, sillä palvelut hoitavat kaikki nämä tekniset seikat käyttäjän puolesta. Pilvipalvelut tarjoavat lisäksi myös paljon toimivia ratkaisuja versiohallintaan ja työkulkuihin liittyen. Tällaiset toiminnot saattavat työasemille asennettavilla client-ohjelmistoilla olla vaikeasti toteutettavia.